Διεύθυνση:

Λεωφόρος Μαρκοπούλου - Λαυρίου
Μαρκόπουλο Αττικής

Τηλέφωνα:

6939051203 - Γαλάνης Μιχόπουλος
6939097739 - Μαίρη Πεχτελίδου

E-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λήψη πληροφοριών σε μορφή: Εικονική κάρτα (vCard)

Οδηγίες πρόσβασης:

ΜΕΣΩ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ: Προχωρούμε με κατεύθυνση το Μαρκόπουλο (ΟΧΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ) και τερματίζουμε την Αττική οδό. Συνεχίζουμε να κινούμαστε στην ίδια ευθεία καθώς η λεωφόρος Μαρκοπούλου- Λαυρίου αποτελεί την φυσική προέκταση της Αττικής οδού. Προσπερνάμε τα LIDL και το εργοστάσιο της MEDIA STROM τα οποία βρίσκονται πάνω στο δρόμο μας και στην πλευρά μας και σε 2-3 χιλιόμετρα φτάνουμε στο φανάρι των Καλυβίων. Το προσπερνάμε (ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ) συνεχίζοντας να κινούμαστε ευθεία και έπειτα από λίγα μέτρα συναντούμε ένα τεράστιο πρατήριο βενζίνης της SHELL και ακολούθως ένα ακόμα της MS. Ενδιάμεσα των δύο πρατηρίων και απέναντι βρίσκεται ο "ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ". Κάνουμε αναστροφή στο φανάρι που βρίσκεται αμέσως μετά τα βενζινάδικα και ακολουθούμε τις ταμπέλες που μας οδηγούν στον Πολυχώρο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την αναστροφή φροντίζουμε να κινούμαστε με χαμηλή ταχύτητα για να μην προσπεράσουμε τον ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στον Πολυχώρο.

ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ: Κινούμαστε στην παραλιακή (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ) και στρίβουμε στην Βάρης – Κορωπίου. Πλησιάζοντας το Κορωπί ακολουθούμε τις ταμπέλες με κατεύθυνση Μαρκόπουλο-Καλύβια-Κερατέα-Λαύριο. Ο δρόμος αυτός μας "βγάζει" στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου – Λαυρίου. Στρίβουμε δεξιά προς Καλύβια – Κερατέα και δεν μπαίνουμε στο κέντρο του Μαρκόπουλου. Μετά από 2-3 χιλιόμετρα φτάνουμε στο φανάρι των Καλυβίων. Το προσπερνάμε (ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ) συνεχίζοντας να κινούμαστε ευθεία και έπειτα από λίγα μέτρα συναντούμε ένα τεράστιο πρατήριο βενζίνης της SHELL και ακολούθως ένα ακόμα της MS. Ενδιάμεσα των δύο πρατηρίων και απέναντι βρίσκεται ο "ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ". Κάνουμε αναστροφή στο φανάρι που βρίσκεται αμέσως μετά τα βενζινάδικα και ακολουθούμε τις ταμπέλες που μας οδηγούν στον Πολυχώρο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την αναστροφή φροντίζουμε να κινούμαστε με χαμηλή ταχύτητα για να μην προσπεράσουμε τον ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στον Πολυχώρο.

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.